Priser på scanning af dias og lysbilleder til DVD

Bedste priser for scanning i Danmark

Vi tilstræber hele tiden at kunne yde vores kunder den bedste service og sikre lave priser på scanning af dias og lysbilleder til USB ved at benytte det mest moderne og optimerede scanningsudstyr. Vi tror på, at god service og høj kvalitet i arbejdet lønner sig og giver dig størst tilfredshed og sikkerhed. Vi sikrer god kommunikation med dig, overholder aftalte leveringstider og priser. Ingen overraskelser – kun de gode.

Giv en gave som bevarer hele familiens minder for eftertiden – giv et Memoryscan gavekort

Mange uerstattelige minder i form af negativer og dias ligger gemt og glemt i skuffer og skabe fra den tid, hvor man brugte film. Et gavekort fra Memoryscan åbner muligheder for at scanne og sikre disse, så de kan deles ubegrænset med familie og venner. Det er den idelle gave fra voksne børn til deres forældre, så processen med at sikre familiens billeder kommer sikkert i gang. Læs mere om gave-kort ideen og se hvad du får - tryk her.

Tryk på det format du ønsker pris for

pris_dias pris_negativ_35mm pris_dias

mellemformat pris_papir glasplade


Levering

Levering af filer på DVD eller USB

Du kan vælge imellem at få scannet dine lysbilleder og dias ind på DVD eller USB 3.0 sticks eller USB 3.0 harddiske. Vi anbefaler levering på USB memorysticks for sikreste transport, bedste holdbarhed nemmeste anvendelse og fuld genanvendelse til lagring af yderligere filer. Vi benytter kun højkvalitets USB sticks fra Kingston – deres nyeste SuperSpeed USB 3.0 serie i størrelserne 16, 32, 64 eller 128 GB. Vi sælger disse sticks til favorable priser. Alle priser herunder er eksklusive moms. Vi modtager ikke USB sticks fra kunder til arkivering grundet virusfare.

Priser for medier
Verbatim DVD 4,3 GB 75 DKK/stk.
16 GB Kingston SuperSpeed USB 3.0 stick 75 DKK/stk.
32 GB Kingston SuperSpeed USB 3.0 stick 150 DKK/stk.
64 GB Kingston SuperSpeed USB 3.0 stick 250DKK/stk.
128 GB Kingston SuperSpeed USB 3.0 stick 500 DKK/stk.
Western Digital PassPort USB 3.0 1.000 GB Harddisk 600 DKK/stk.
Download via direct-links (max. 10 GB) 75 DKK pr. ordre
Download via FTP-server fiber - 500 Mbps (100 GB => 2 TB) 500 DKK pr. account pr. lbn. md.
ram