HVORDAN MED . . .

INDLEVERING VED KØBENHAVN

Personlig indlevering og afhentning er muligt

Det kan være en stor overvindelse at overgive et helt livs billeder til en anden person. Derfor er personlig indlevering muligt på vores adresse i København. Her bliver vi så helt enige om scanningsbetingelserne i trygge rammer.

Ved større ordrer (1.500 dias / 2.000 negativer (50 film) eller mere) kommer vi gerne ud, besigtiger billederne, giver tilbud og kan tage dias/negativ samlingen med, når pris er aftalt. Det er gratis. Typisk sender vi så emnerne tilbage som pakkepost med omdeling.

AFHENTNING I JYLLAND OG PÅ FYN

Udvidet service for vores fynske og jyske kunder

Ved større ordrer (1.500 dias / 2.000 negativer (50 film) eller mere) kan vi aftale afhentning af ordren på din adresse.
Vores chauffør vil kontakte dig for at aftale nærmere. Det er en gratis service, hvis du bor i "nærheden" af nedenstående rute.
Læg kontaktdata; navn, adresse på en selvstændig seddel i pakken inklusive telefonnummer og e-mail adresse.
Optæl også antal dias eller filmstrips.

Brug eventuelt denne PDF-skabelon - udskrives og udfyldes manuelt:

Vi kører en gang hver anden gang måned ruten:
Thisted - Aalborg - Randers - Århus - (alternativt Skive - Viborg - Silkeborg) - Horsens - Vejle/Kolding
- Odense - Slagelse - Ringsted/Næstved - Køge - København - og retur
.

NÆSTE KØRSEl: Ring venligst for NÆRMERE INFO

POST FORSENDELSE

INGEN PAKKER ER NOGENSINDE FORSVUNDET

Der er mange meninger om PostNord, men vi har endnu ikke mistet en forsendelse, så i den forstand kan man trygt sende billeder med Post. Hvis man vælger pakke-forsendelse, så får man et track-and-trace nummer på pakken og er lidt mere sikret ifølge Post.
Når vi sender det scannede materiale tilbage med billedfilerne på en USB stick eller DVD, så har vi hos Memoryscan en back-up af alle scanningerne i minimum 1 måned.

Læg kontaktdata; navn, adresse på en selvstændig seddel i postpakken inklusive telefonnummer og e-mail adresse. Optæl også antal dias eller filmstrips.

Brug eventuelt denne PDF-skabelon - udskrives og udfyldes manuelt:


Alle felter skal ikke udfyldes - det kan vi gøre sammen ved aflevering, alternativt ved post-fremsendelse aftales nærmere over telefon, når materiale er modtaget og gøres parat til scanning.

ERHVERVSKUNDER

SCANNING AF BILLEDER I ERHVERVSARKIVER

Vi kommer gerne ud til jer, besigtiger jeres billedarkiv, tæller antal billeder af forskellige typer op, giver samlet overslagspris for opgavens udførelse - og kan tage billederne med i samme omgang. Vi kan så levere en række test-scanninger, som kan downloades via vores billedserver, før I siger GO videre scanning.

yderligere spørgsmål?

Vi hjælper gerne

For yderligere spørgsmål, så ring gerne. Vi hilser alle forespørgsler velkommen.

Memoryscan

telefon 31 500 400

Århusgade 88, 3. etage
DK-2100 København Ø
Danmark
CVR: 32689868

email kontakt@memoryscan.dk

Åbningstider: Hverdage . . .
mandag - fredag kl. 09.00 - 16.30 (fredag dog til 15.00)

Vi møder ofte tidligere og er længere på kontoret end ovenfor angivet, så hvis ikke tiderne passer, kan du sagtens ringe og aftale en tid for aflevering eller få tilbud på scanningsopgaver. Bare ring 31 500 400. Vi er fleksible.

Vi ligger på 3.etage i den store røde "Hans Just" bygning.

Ring på 31 500 400, så kommer vi ned og hjælper med at transportere eventuelle kasser op via vores direkte vareelevator.

Hvis du benytter hovedindgangen foran på bygningen skal du stille dig ganske tæt på den store HØJRE fordør, der så åbner automatisk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Kontakt os - skriv eller ring

Få en uforpligtende snak og et godt tilbud

Ring til 31 500 400 nu

Billeder i erhvervsarkiver

Vi kommer, tæller op og giver konkret tilbud

Hør mere på 31 500 400