Vores ide

"Vi sikrer dine minder"

For private:
Næsten alle familier har uvurderlige minder liggende i deres foto-albums. Mange har også dias-samlinger, der sjældent bliver vist. Det er en skam. Ved skilsmisser og når børnene flytter hjemmefra, opstår problemet – hvordan deles billederne? Hvordan kan børnene få deres barndomsminder med sig videre i livet? De fleste ønsker, at få billederne som filer på computeren til opbevaring sammen med de nyeste billedsamlinger fra digital kameraet. Dette er nu muligt og i høj kvalitet – og fantastisk er det, at se et 10x15 cm billede fra fotoalbummet fra 1975 på et 50” TV i super opløsning.

Genoplev ferierne – genoplev børnene og de store stunder – genoplev ungdommen. Glæden er enorm. Memoryscan vil gerne medvirke til, at mange familier kommer til at samles om de gamle minder, får nogle fornøjelige stunder og eventuelt en digital kopi af de ”nye” billeder med hjem til egen samling på et USB-stik.

For virksomheder:
Mange virksomheder har billeder liggende i diverse arkiver fra eksempelvis stiftelsen af virksomheden, større begivenheder og produktintroduktioner eller indvielser. Lad ikke disse uvurderlige minder gå tabt. Få dem digitaliseret og opbevar dem i de nyeste digitale arkiver, så de er tilgængelige for alle. Lad ikke virksomhedens fortid forsvinde i støvet og glemslen. "Story telling", at kunne relatere sig til rødderne og de oprindelige ideer, som skabte virksomheden, er af uvurderlig værdi. Og et billede siger mere end 1.000 ord.

memoryscan_kontor

Hvem vi er?

Specialister i højkvalitetsscanninger


Memoryscan har specialiseret sig I højkvalitetsscanning af diapositiver og negativer for private og virksomheder.

Vi ønsker, at levere Danmarks bedste scanningskvalitet til konkurrencedygtige priser.

Sådan kan de analoge minder sikres en prominent plads i den digitale fremtid. Det har vi alle en forpligtigelse til, så fremtidens generationer kan se, hvordan vi levede i 1900 tallet.

Memoryscan kan levere scanninger fra dag-til-dag og har en betydelig scanningskapacitet på 5 -10.000 scanninger pr.dag.

Virksomheden er beliggende i hovedstadsområdet.

Alle scanninger og efterfølgende billedbehandling sker sikkert og pålideligt fra vores sikrede lokaler.

Vi sender ikke dine billeder ud af landet eller overdrager dem til 3.die part, men kan ved at anvende det mest moderne og avancerede udstyr på markedet sikre din virksomhed den hurtigste leveringstid, allerbedste kvalitet og pris.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og yde dig vores bedste service.