HVORDAN MED . . .

INDLEVERING VED KØBENHAVN

Personlig indlevering og afhentning er muligt

Det kan være en stor overvindelse at overgive et helt livs billeder til en anden person. Derfor er personlig indlevering muligt på vores adresse i Albertslund. Her bliver vi så helt enige om scanningsbetingelserne i trygge rammer.

Hvis du sender billederne til os så vedlæg kontaktdata; navn, adresse på en selvstændig seddel i pakken inklusive telefonnummer og e-mail adresse.
Optæl også antal dias eller filmstrips.

Brug eventuelt denne PDF-skabelon - udskrives og udfyldes manuelt:

POST FORSENDELSE

INGEN PAKKER ER NOGENSINDE FORSVUNDET

Der er mange meninger om PostNord, men vi har endnu ikke mistet en forsendelse, så i den forstand kan man trygt sende billeder med Post. Hvis man vælger pakke-forsendelse, så får man et track-and-trace nummer på pakken og er lidt mere sikret ifølge Post.
Når vi sender det scannede materiale tilbage med billedfilerne på et USB stick, så har vi hos Memoryscan en back-up af alle scanningerne i minimum 1 måned.

Læg kontaktdata; navn, adresse på en selvstændig seddel i postpakken inklusive telefonnummer og e-mail adresse. Optæl også antal dias eller filmstrips.

Brug eventuelt denne PDF-skabelon - udskrives og udfyldes manuelt:


Alle felter skal ikke udfyldes - det kan vi gøre sammen ved aflevering, alternativt ved post-fremsendelse aftales nærmere over telefon, når materiale er modtaget og gøres parat til scanning.

ERHVERVSKUNDER

SCANNING AF BILLEDER I ERHVERVSARKIVER

Vi kommer gerne ud til jer, besigtiger jeres billedarkiv, tæller antal billeder af forskellige typer op, giver samlet overslagspris for opgavens udførelse - og kan tage billederne med i samme omgang. Vi kan så levere en række test-scanninger, før I siger "GO" videre scanning.

Yderligere spørgsmål?

Vi hjælper gerne

For yderligere spørgsmål, så ring gerne. Vi hilser alle forespørgsler velkommen.

Memoryscan

telefon 33 31 27 28

HERSTEDVANG 7C
DK-2620 Albertslund
Danmark
CVR: 20206748

email info@memoryscan.dk

Åbningstider: Hverdage . . .
mandag - torsdag kl. 08.30 - 16.00 (fredag 08.30 - 15.00)

Vi møder ofte tidligere og er længere på kontoret end ovenfor angivet, så hvis ikke tiderne passer, kan du sagtens ringe og aftale en tid for aflevering eller få tilbud på scanningsopgaver. Bare ring 33 31 27 28. Vi er fleksible.


Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Kontakt os - skriv eller ring

Få en uforpligtende snak og et godt tilbud

Ring til 33 31 27 28 nu

Billeder i erhvervsarkiver

Vi kommer, tæller op og giver konkret tilbud

Hør mere på 33 31 27 28