Gavekort - Giv en gave der glæder hele familien

Voksne børn har ofte udfordringer med at finde på gaver til deres forældre. mange ønsker at give et gavekort, så familiens billeder og minder kan blive sikret for eftertiden og komme familien til glæde og gavn.

Vi udsteder gavekort og fremsender disse i en festlig gaveæske med brochurer og tilbehør, så gavemodtageren føler sig inspireret til at få digitaliseret familiens billeder. Gavekortet bliver individualiseret med navn og hilsen fra gavegiverne, samt med det aktuelle gavebeløb.

01_310x300

Eksempel på personligt gavekort med hilsen fra gavegiverne


Gavekort og æske kan afhentes på vores adresse eller kan fremsendes med Post i en robust pap-konvolut, der sikrer at den eksklusive gaveæskes hjørner forbliver flotte. Så kan man selv folde æsken op, ilægge gavekortet og brochuren, samt binde en sløjfe med det medleverede sorte gavebånd.
Se illustrationerne herunder.

Gavekortet kan returneres og refunderes til kontanter fratrukket et ekspeditionsgebyr på 50 DKK i op til 6 måneder efter udstedelsesdato forudsat faktura er registreret betalt. Mindstebeløb til gavekort er 250 DKK.gavekortæske

Gavekortæske

gaveæske

Gavekortæske lukket op med gavekort og brochure

gavekort-sæt

Gavekort pakke til forsendelse med Post (tillægspris til gavekort: 37,50 DKK)